Plan een gratis proefweek

Door ons brede aanbod aan groepslessen, apparatuur en persoonlijke trainingsschema houd je jouw trainingen keer op keer afwisselend.

De inhoud van de proefweek:

  • Een week toegang tot alle groepslessen
  • Een week lang toegang tot alle fitness facilliteiten
  • Intakegesprek met een personal trainer
  • Persoonlijk trainingsschema op basis van jouw doelen en mogelijke beperkingen
Gratis intake
Ontvang een eigen schema
Meedoen aan alle groepslessen
Sporten met airco
Deskundige trainers
Sporters in alle leeftijden
Motiverende muziek
Gezellige bar met koffie en thee

Het is erg gemoedelijk hier. In andere sportscholen zijn veel mensen met mooie pakjes aan. Hier maakt dat niet uit en voel ik mij meer op mijn gemak. Dat komt door de mensen die hier sporten, maar ook het personeel. Het personeel ziet als ik een oefening beter anders kan uitvoeren en spreekt mij hier dan ook op aan, dat is fijn. Als je iets verkeerd doet dan zien ze het. Ik heb ook al twee keer een ander trainingsschema gekregen.

Corpoforte en Active 4 Health zijn voor mij de ideale combinatie van optimale medische begeleiding en jezelf sportief ontwikkelen in een prachtige sportruimte met professionele apparatuur. Dankzij de goede begeleiding van de fysiotherapeut aldaar kon ik, na de plaatsing van mijn knieprothese, na een half jaar weer één uur wandelen.

Als je hier komt sporten word je gezien, maar niet bekeken. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.

Door de persoonlijke aandacht en begeleiding heb ik ervaren hoe belangrijk sporten is, dit ook vanwege mijn fysieke beperking. Ik ben hierdoor van ‘het moeten sporten’ veranderd in een sporter die niet meer te houden is!

3 + 2 = ?

Meer informatie of direct aanmelden

Kies het moment dat voor jou uitkomt en geef aan in welke trainingen je interesse hebt. Er zijn meerdere opties mogelijk. We nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen of om je te voorzien van meer informatie.