Virtual Reality Fitness

Veilig sporten op afstand zoals je nog nooit eerder gedaan hebt

Train je lichaam met een groepsles VR Fitness!

Houd je van het spelen van games en vind je het ook leuk om te sporten? Vanaf nu kunnen deze twee gecombineerd worden!

Active 4 Health en VR Works hebben de primeur om als eerste sportschool in Nederland VR-Fitness aan te bieden. Door op deze manier te trainen kun je je in een fictieve omgeving jezelf helemaal in het zweet werken. Met het doel om steeds jouw eigen high score te verbeteren, hiervoor zul je jezelf  fysiek moeten ontwikkelen.

Door de VR-bril te dragen kom je in een virtuele wereld terecht. In deze virtuele wereld wachten allerlei uitdagingen op je. De bewegingen die je maakt, worden geregistreerd door de bril, waardoor je letterlijk in de virtuele wereld beweegt.  Hoe gaaf is dat!

Tijdens de VR-Fitness groepslessen geven wij een combinatie van VR-training en reguliere fitnesstraining. De reguliere training sluit uiteraard aan op de VR-game die gespeeld wordt en hebben hetzelfde doel: verbetering van jouw fysieke conditie en highscore.

VR-Fit is levendiger dan reguliere fitnesstraining. Geen herhalingen en series met gewichten, maar sporten in een stimulerende virtuele wereld. Lijkt je dit een leuke uitdaging, dan is dit een perfecte manier van trainen voor jou!

Prijs zonder abonnementPrijs met fitness abonnement (10% korting)
Losse les€15,00€13,50

We geven we je de kans om gratis een (proef)les mee te doen. Let op: vol = vol. Schrijf je dus snel in voor een gratis les! Informeer naar de prijzen van een rittenkaart bij een van onze collega’s aan de balie!

Of via WhatsApp (06) 28 79 60 59

Of bel ons:  (010) 22 22 363

Wees zeker van een plek! Reserveer direct een gratis VR proefles ✅