Fitness.

Wil je fitnessen in de regio Nesselande? Dat kan! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van sporten bij Active4Health.

Fitness is een breed begrip. Deze sport wordt logischerwijs veelal in verband gebracht met spieren kweken en zoveel mogelijk gewicht tillen, echter is het tegendeel is waar. Fitness is juist wat het woord zegt: Fitheid, hét preventieve middel tegen blessures, gezondheidsproblemen, maar ook slecht in je vel zitten. Kortom: de ideale sport om even te ontkomen aan de sleur van de week.

Soorten fitness

Bij Active4Health heb je de mogelijkheid om verschillende soorten fitness te beoefenen. Naast dat we beschikken over veel krachtapparatuur is er ook cardio apparatuur aanwezig. Wist je dat fitness zowel individueel als in groepsverband mogelijk is? Kijk bijvoorbeeld eens naar onze groepslessen of probeer eens te sporten met een personal trainer.

Wat onze trainers voor jou kunnen betekenen

Naast dat onze trainers er zijn om je wegwijs te maken in de sportschool kun je hen ook raadplegen voor;

  • het opstellen van persoonlijke trainingsschema’s;
  • uitleg en begeleiding bij oefeningen;
  • voedingsadvies;
  • motivatieproblemen;
  • en hulp bij blessures.

Fitness voor iedereen

Ook voor de 60-plussers zijn groepslessen in de fitness zeer toegankelijk ongeacht je  eventuele kwetsuur. Wij geloven sterk dat fitness en groepslessen voor iedereen mogelijk is. Ongeacht welke leeftijd of doelen je hebt. Heb je hier vraagtekens bij? Plan een gratis proefweek in om te kijken wat de mogelijkheden zijn.