2 maanden gratis sporten

+ gratis proefweek

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. We zijn nu al trots dat je direct aan de slag gaat met jouw doelstellingen voor 2020. In ruil daarvoor helpen we je een handje op weg. Wil je na de gratis proefweek een abonnement bij ons afsluiten? Kies voor een abonnement van 12 maanden en krijg twee maanden gratis!

Je ontvangt niet alleen de korting, maar ook begeleiding van onze trainers om jouw voornemens voort te zetten.

Wat ontvang je precies?

Gratis bidon
Onbeperkt fitness & groepslessen
Trainingsschema op maat
Gratis proefweek

Hele fijne sportschool. Je kunt op je gemak sporten zonder dat er allerlei uitslovers rondlopen. De begeleiding is heel professioneel en echt persoonlijk betrokken! Toppers.

Geweldige sportschool! Goede locatie, mooie ruimte om in te sporten. Groepslessen zijn super leuk en je krijgt de aandacht die je nodig hebt. Er is altijd ruimte voor gezelligheid naast het sporten. Er heerst een goede sfeer met wederzijds respect hoog in het vandaal. Ook tussen de sporters onderling. Top dus. Duimpje omhoog!

Het is erg gemoedelijk hier. In andere sportscholen zijn veel mensen met mooie pakjes aan. Hier maakt dat niet uit en voel ik mij meer op mijn gemak. Dat komt door de mensen die hier sporten, maar ook het personeel. Het personeel ziet als ik een oefening beter anders kan uitvoeren en spreekt mij hier dan ook op aan, dat is fijn. Als je iets verkeerd doet dan zien ze het. Ik heb ook al twee keer een ander trainingsschema gekregen.

 • 12 maanden
 • 40 p.m.
 • 2 maanden gratis extra sporten
  Gratis proefweek
  Gratis bidon
  Onbeperkt fitness
  Toegang tot alle groepslessen
  Persoonlijk trainingsschema
  Toegang tot sportapplicatie

Schrijf je snel in!

Als je je gegevens achterlaat zullen we contact opnemen om een intakegesprek met een van onze trainers in te plannen. Daarna maken we de inschrijving compleet.

Geen zorgen, bevalt het sporten na de proefweek niet? Dan kun je zonder gedoe opzeggen.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.