Fitness Faciliteiten.

Bij Active 4 Health word je gezien, maar niet bekeken!

Bij Active 4 Health bieden wij verschillende soorten fitness. Niet iedereen sport graag op dezelfde manier en dat begrijpen we maar al te goed. Daarom hebben we er voor gekozen om verschillende fitness faciliteiten aan te bieden. Zo vind je altijd iets dat bij je past.

We hebben we altijd een fitnessruimte ter beschikking met een ruim aanbod aan materialen en apparaten waar je jezelf helemaal kunt uitleven. Maar bieden we ook Personal Training aan, voor als je graag dat stukje extra begeleiding wilt om jouw doelen te bereiken. Zoek je graag een sport die past bij je leeftijd? Overweeg dan onze kinderfitness of fitness voor senioren.

Deskundige instructeurs per faciliteit

De instructeurs Active 4 Health zijn allemaal geschoold om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw doelen. Ieder heeft zijn specialiteit, maar al onze trainers kunnen je helpen bij de diverse faciliteiten die we aanbieden.

Tevens bieden we – indien gewenst –  voedingsschema’s of een persoonlijk trainingsschema wanneer je besluit bij ons te komen sporten. Deze schema’s dragen bij aan een gezonde lifestyle.

Fitnesszaal

Bij onze (groeps)trainingen en trainingsschema’s horen ook verschillende activiteiten. Je kunt daarom gebruik maken van verschillende soorten cardioapparatuur, een allround circuit, krachtapparatuur, matten en materiaal voor vrije oefeningen. We beschikken zowel beneden als boven over genoeg apparatuur om een gevarieerde training aan te bieden.

In de fitnesszaal zijn altijd trainers aanwezig om je te helpen waar nodig. Ze signaleren wanneer je oefeningen beter anders kunt uitvoeren en zijn altijd beschikbaar om aan te spreken voor adviezen.

Personal training

Onze fitnessgelegenheid in Rotterdam Nesselande biedt allerlei sportfaciliteiten. Voor de sporter die behoefte heeft aan één op één begeleiding is de mogelijkheid tot personal training. Of het doel nu revalidatie, sportprestatie of voor motivatie is; een personal trainer zal je begeleiden naar dit doel. De cardio- en krachtapparaten in onze fitnessgelegenheid zijn ook hiervoor uitermate geschikt.

Wat je kunt verwachten van een personal training? Samen bespreek je jouw doelen, maar ook frustraties in een intakegesprek. Daarna maakt jouw trainer een trainingsschema op maat welke jullie samen doorlopen. Kies zelf hoe vaak je begeleiding wilt van een trainer. een keer in de week, twee keer per week of een keer per maand.

Groepstrainingen

Liever een  training in groepsverband? Dan kun je deelnemen aan de verschillende groepslessen die verzorgd worden door onze instructeurs. In de loop der jaren hebben we goed geluisterd naar onze klanten. Uit hun reacties hebben we geprobeerd een zo gevarieerd mogelijk groepslessenrooster samen te stellen. Voor ieder is een passende groepsles. Doe je bijvoorbeeld liever mee met een rustige pilatesles? Of kies je liever voor onze eigen ontworpen 360 XXL-les. Laat je meeslepen door de groepsdynamiek en breng variatie in je wekelijkse fitnessroutine.

Sporten voor kinderen

Sinds kort bieden we ook een speciaal pakket voor kinderen aan. Voor kinderen vanaf de basisschool tot 17 jaar is een les samengesteld waarin de kinderen werken aan hun weerbaarheid, conditie en even lekker hun energie kwijt kunnen. De tijden van deze lessen zijn aangepast ook reguliere schooltijden. Uit school kunnen ze dus gelijk door naar de groepsles om een uurtje te sporten met leeftijdsgenoten.

Fitness voor senioren

Tot slot faciliteren we ook fitness speciaal voor ouderen. Zowel een aantal van onze groepslessen als 1-op-1 training worden hierop aangepast. Onze trainers werken veel met senioren die willen blijven bewegen. Ook als zij sommige oefeningen niet kunnen, wordt er altijd gezocht naar een tussenoplossing. Sporten is gezond voor iedereen, daarom helpen we je graag.

Vrij sporten

Natuurlijk is vrij sporten ook mogelijk. Maak zelf de keuze of je deze fitnessactiviteiten naar eigen wens invult of vraag een persoonlijk trainingsschema aan bij een van onze instructeurs. Door persoonlijke begeleiding te bieden waar nodig hopen wij jouw sportervaring en resultaten te verbeteren.

Overige faciliteiten

Wij beschikken over een koffiecorner waar je even tot rust kunt komen of bij kunt praten met andere sportievelingen. Na afloop is er gelegenheid tot omkleden of douchen in onze kleedruimtes. In noodgevallen is er altijd een AED en een EHBO-set aanwezig. Tot slot is er voldoende ruimte om te parkeren.

enthousiaste trainers
SYNRGY fitnessapparaat
Gezellige koffiecorner
Ruime kleedkamers
Gratis parkeren