Faciliteiten.

De instructeurs bij ons zijn allemaal geschoold om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw doelen of je uithoudingsvermogen en vitaliteit te optimaliseren. Tevens kunnen wij, indien gewenst, voedingsschema’s opstellen die bijdragen aan een gezondere lifestyle.

Bij de verschillende (groeps)trainingen en trainschema’s horen ook verschillende activiteiten. Je kunt daarom gebruik maken van verschillende soorten cardioapparatuur, een allround circuit, krachtapparatuur, matten en materiaal voor vrije oefeningen.

Personal training

Onze fitnessgelegenheid in Rotterdam Nesselande biedt allerlei sportfaciliteiten. Voor de sporter die behoefte heeft aan één op één begeleiding is de mogelijkheid tot personal training. Of het doel nu revalidatie, sportprestatie of voor motivatie is; een personal trainer zal je begeleiden naar dit doel. De cardio- en krachtapparaten in onze fitnessgelegenheid zijn ook hiervoor uitermate geschikt.

Groepstrainingen

Liever een  training in groepsverband? Dan kun je deelnemen aan de verschillende groepslessen die worden verzorgd door onze instructeurs. Laat je meeslepen door de groepsdynamiek en breng variatie in je wekelijkse fitnessroutine.

Vrij sporten

Natuurlijk is vrij sporten ook mogelijk. Maak zelf de keuze of je deze fitnessactiviteiten naar eigen wens invult of vraag een persoonlijk trainingsschema aan bij een van onze instructeurs. Door persoonlijke begeleiding te bieden waar nodig hopen wij jouw sportervaring en resultaten te verbeteren.

Overige faciliteiten

Wij beschikken over een koffiecorner waar u even tot rust kunt komen of bij kunt praten met andere sportievelingen. Na afloop is er gelegenheid tot omkleden of douchen in onze kleedruimtes. In noodgevallen is er altijd een AED en een EHBO-set aanwezig. Tot slot is er voldoende ruimte om te parkeren; met een ruim opgezette parkeerplaats is er altijd wel een plekje te vinden.

enthousiaste trainers
SYNERGY fitnessapparaat
Gezellige koffiecorner
Ruime kleedkamers
Gratis parkeren