Faciliteiten.

Activ4Health heeft een opgezette fitnessruimte met voor ieder wat wils. De instructeurs bij ons zijn allemaal geschoold om u te ondersteunen bij het realiseren van uw doelen of uw uithoudingsvermogen en vitaliteit te optimaliseren. Tevens kunnen wij, indien gewenst, voedingsschema’s opstellen die bijdragen aan een gezondere lifestyle.

Bij de verschillende (groeps)trainingen en trainschema’s horen ook verschillende activiteiten. Iedereen is ten slotte anders. U kunt daarom gebruik maken van verschillende soorten cardioapparatuur, een allround circuit, krachtapparatuur, matten en materiaal voor vrije oefeningen. Ook heeft u de beschikking over de SYNRGY, een revolutionair fitnessapparaat waar wel met zes personen tegelijk getraind kan worden.

Personal training

Onze fitnessgelegenheid in Rotterdam Nesselande biedt u allerlei sportfaciliteiten. Voor de sporter die behoefte heeft aan één op één begeleiding is de mogelijkheid tot personal training. Of het doel nu revalidatie, sportprestatie of voor motivatie is; een personal trainer zal u begeleiden naar dit doel. De cardio- en krachtapparaten in onze fitnessgelegenheid zijn ook hiervoor uitermate geschikt.

Groepstrainingen

Liever een  training in groepsverband? Dan kunt u gebruik maken van een Small Group Training die wordt verzorgd door onze instructeurs. Laat u meeslepen door de groepsdynamiek en breng variatie in uw wekelijkse fitnessroutine.

Vrij sporten

Natuurlijk is vrij sporten ook mogelijk bij Active4Health. Maak zelf de keuze of u deze fitnessactiviteiten naar eigen wens invult of vraag een persoonlijk trainingsschema aan bij een van de instructeurs. Door persoonlijke begeleiding te bieden waar nodig hopen wij uw sportervaring en resultaten te verbeteren.

Overige faciliteiten

Wij beschikken over een koffiecorner waar u even tot rust kunt komen of bij kunt praten met andere sportievelingen. Na afloop is er gelegenheid tot omkleden of douchen in onze kleedruimtes. In noodgevallen is er altijd een AED en een EHBO-set aanwezig. Tot slot is er voldoende ruimte om te parkeren; met een ruim opgezette parkeerplaats is er altijd wel een plekje te vinden.

enthousiaste trainers
SYNERGY fitnessapparaat
Gezellige koffiecorner
Ruime kleedkamers
Gratis parkeren