Plan een gratis proefweek

Door ons brede aanbod aan groepslessen, apparatuur en persoonlijke trainingsschema houd je jouw trainingen keer op keer afwisselend.

De inhoud van de proefweek:

  • Een week toegang tot alle groepslessen
  • Een week lang toegang tot alle fitness facilliteiten
  • Intakegesprek met een fitness instructeur
  • Persoonlijk trainingsschema op basis van jouw doelen en mogelijke beperkingen

*We letten erg goed op de maatregelen vanuit het RIVM en doen er alles aan zodat jij veilig kunt sporten.

Jullie komen allemaal zeer professioneel over en nemen de tijd om iemand een warm welkom te geven, door een rondleiding te geven en de benodigde vragen te stellen. Dat je de les toch door liet gaan ondanks dat iedereen had afgebeld i.v.m. het warme weer werd enorm gewaardeerd. Ik vind het fijn dat er voldoende groepslessen worden aangeboden die ook niet extreem druk zijn. Het zijn allemaal kleine groepjes en dat maakt het knus. Daarnaast zijn jullie zeer hygiënisch, wat ik in deze periode nog belangrijker vind dan normaal. Kortom mijn eerste indruk is zeer positief!

Chantal

Het is erg gemoedelijk hier. In andere sportscholen zijn veel mensen met mooie pakjes aan. Hier maakt dat niet uit en voel ik mij meer op mijn gemak. Dat komt door de mensen die hier sporten, maar ook het personeel. Het personeel ziet als ik een oefening beter anders kan uitvoeren en spreekt mij hier dan ook op aan, dat is fijn. Als je iets verkeerd doet dan zien ze het. Ik heb ook al twee keer een ander trainingsschema gekregen.

”Bij ons ben je géén nummertje”

Onze sportschool heeft voor iedereen veel voordelen te bieden:

  • Je ontvangt bij alle abonnementen persoonlijke begeleiding van onze trainers, bij ons ben je géén nummertje
  • Altijd een persoonlijk trainingsschema
  • Luchtinstallatie die niet alleen de lucht circuleert, maar ook schone lucht van buiten naar binnen brengt

Je vindt ons centraal gelegen aan de Eerste Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel, vlak langs de A20

Meld je aan voor een gratis proefweek

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Wanneer je jouw gegevens achterlaat zullen we contact met je opnemen zodat je kan starten op het aangegeven moment. Na de gratis proefweek zit je nergens aan vast. Bovendien krijg je altijd een gratis persoonlijk trainingsschema mee.