Abonnementen & Tarieven.

Een all-in-abonnement vanaf drie maanden

Bij Active4Health zijn er verschillende abonnementsvormen mogelijk. De prijs per maand is afhankelijk van je leeftijd en de duur van het lidmaatschap. Vanaf 2019 hebben we ervoor gekozen om ook groepslessen en een persoonlijk trainingsschema aan te bieden in de prijs van de maandelijkse abonnementen. Je hebt de mogelijkheid om het gehele bedrag in één keer te betalen met korting of kies voor een maandelijkse incasso.

Pluspunten.

  • Kies voor een abonnement of een 12-rittenkaart

  • Persoonlijk begeleiding naar jouw doelstelling

  • Altijd aansturing en hulp van onze trainiers

  • Voor iedere doelstelling passende trainingen

Als je hier komt sporten word je gezien, maar niet bekeken. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.

Linda StuijfzandEigenaresse

Wat een fijne omgeving om te sporten.

Ik word positief uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen, en zie
mijn conditie met sprongen vooruit gaan. Steeds met veel aandacht
van de medewerkers. Ze zijn alert of je persoonlijke oefenschema nog
bij je past en of je de oefeningen goed uitvoert.

Ook de groepslessen zijn een aanrader. Kleine groepjes, dus veel
persoonlijke aandacht.

Greet

Het is erg gemoedelijk hier. In andere sportscholen zijn veel mensen met mooie pakjes aan. Hier maakt dat niet uit en voel ik mij meer op mijn gemak. Dat komt door de mensen die hier sporten, maar ook het personeel. Het personeel ziet als ik een oefening beter anders kan uitvoeren en spreekt mij hier dan ook op aan, dat is fijn. Als je iets verkeerd doet dan zien ze het. Ik heb ook al twee keer een ander trainingsschema gekregen.

ToniSporter

Linda heeft goede mensen in dienst en dat maakt het prettig om hier te zijn. Een soort derde huiskamer en een mogelijkheid om met generatiegenoten wat te doen. Hier hebben we een heel nieuw netwerk opgebouwd. Het type mensen dat hier in dienst is, is ondanks dat ze jong zijn geen bedreiging voor de oudere mensen, in tegendeel. Er wordt een sfeer gecreëerd dat iedereen zicht veilig en op zijn gemak voelt.

Kees en SaskiaSporters

Corpoforte is voor mij de ideale combinatie van optimale medische begeleiding en jezelf sportief ontwikkelen in een prachtige sportruimte met professionele apparatuur. Dankzij de goede begeleiding van de fysiotherapeut aldaar kon ik, na de plaatsing van mijn knieprothese, na een half jaar weer één uur wandelen.

Abel VermeulenSporter