Fitness Groepslessen

Sporten in groepsverband is populair en het werkt. De praktijk wijst uit dat training in groepsverband motiveert. Voor welke doelstelling je nu ook sport.

Alle lessen die wij aanbieden zijn anders qua inhoud. Je bent onder begeleiding intensief bezig op eigen niveau. Daarnaast houden onze trainers rekening met gebreken en wensen van elke deelnemer. Geen zorgen als je dus een blessure of beperking hebt, want sporten is voor iedereen!

Als je besluit om een abonnement af te sluiten kun je onbeperkt gebruik maken van zowel de groepslessen als fitness. Onze trainers zijn altijd in de zalen aanwezig om je te helpen met trainen. Ook voor een trainingsschema op maat kun je bij hen terecht.

Ben je benieuwd of onze groepslessen iets voor jou zijn? Boek een gratis proefweek om eens kennis te maken.

Benieuwd welke groepsles bij jou past? Doe de test!

360˚ Workout

De 360˚workout is een speciaal door ons ontwikkelde groepsles welke alle manieren van trainen combineert. In deze workout behandelen we in één keer alle verschillende disciplines.

BBB

BBB staat voor buik, billen en benen. Tijdens een BBB-workout zal je op plezierige wijze werken aan billen, benen, buik en triceps.

Boksfit

Boksfit is een fitnessprogramma waarbij boksen en kickboksen als middel worden gebruikt voor het verbeteren van fitness.

Bootcamp

Houd je wel van een leuke fysieke uitdaging en ben je niet bang om moe te worden van een heerlijke buitentraining? Dan is bootcamp wellicht iets voor jou.

Buikspierkwartier

Een kwartier lang eens flink die buikspieren aanpakken? Dagelijks bieden we op verschillende tijdstippen een buikspierkwartier aan.

HIT

De HIT (High Intensity Training) groepsles is een half uur durende training op hoge intensiteit, zoals de naam al verklapt.

Kinderfitness

Tijdens onze groepslessen speciaal voor kinderen laten we hen op een speelse manier bewegen. De groepsles bestaat uit een uitdagend circuitje met veel verschillende oefeningen.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus het uitgangspunt zijn.

Serious Active Senior (SAS)

Senioren fitness groepsles

De Serious Active Senior Small Grouptraining (SAS) is een totale training op een net wat rustiger tempo. In deze training is er aandacht voor kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen.

Total Body

Bij de total body training komen alle grote spiergroepen van het lichaam aan bod. We bieden je acht verschillende oefeningen welke je in 45 seconden uitvoert, om vervolgens 15 seconden rust te nemen. En dat in drie rondes!

Power Balance

Power Balance is een training waar coördinatie en evenwicht aan bod komen. Hier kan je je spierkracht optimaal trainen en deze zul je ook nodig hebben.

Bodypump

Bodypump is een barbell-workout die is ontworpen om je strak, slank en fit te krijgen. De combinatie van wetenschappelijk onderbouwde bewegingen, motiverende instructeurs en geweldige muziek helpt je om veel meer te bereiken dan je in je eentje zou kunnen.