Wat geef jij cadeau met de feestdagen?

De feestdagen komen er weer aan! Iedereen kent het probleem wel over het perfecte cadeau wat je moet geven dit jaar. Het liefste geef jij dit jaar een leuk, vernieuwend, origineel en tof cadeau geven wat de ontvanger totaal niet ziet aankomen. Wij hebben de oplossing!

Dit jaar verkopen wij weer vouchers die je op de volgende manieren kan invullen:

  • Korting op een fitnessabonnement
  • Personal Training (alleen of in duo )
  • Massage
  • Voedingsadvies

Het voordeel van deze voucher is dat het een gezond cadeau met ruime keuzemogelijkheden is. De voucher is dus ook ideaal om iemand op weg te helpen met zijn of haar goede voornemens. Geef je iemand liever wat ontspanning cadeau? Dan is de massage een zeker een aanrader. Het lichaam slaat erg snel stress op in spierspanning, hierdoor krijg je sneller klachten in de nek schouder en rug met vaak hoofdpijn als gevolg. Een massage kan hier goed tegen helpen.

Wil je meer informatie? Neem dat gerust contact op of kom even langs!

Bestel jouw voucher online en haal ’m later op