Klant aan balie

Sporter uitgelicht: Samantha Verkaik

Deze keer hebben we Samantha Verkaik weten te strikken om te vertellen over haar ervaring bij Active 4 Health! We vroegen haar hoe ze hier terecht is gekomen en waarom ze hier graag sport.

“Ik liep al even bij Linda voor de Fysiotherapie dus ik wist al van het bestaan af, maar nu ik eindelijk de stap had gezet op te stoppen met roken ben ik op zoek gegaan naar een geschikte sportschool voor mij. Ik ben bij verschillende sportscholen langs geweest en kwam ook hier terecht, ik mocht een gratis proefweek nemen om de sfeer te proeven.

Wat mij positief verbaasde was dat ik direct serieuze begeleiding kreeg. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en heb me hierna direct ingeschreven. Ook de lijntjes zijn kort van sporten en Fysiotherapie, dit is ook echt hun kracht. Het is vooral prettig dat de groepslessen bestaan uit kleine groepen. Hierdoor houden de trainers alles goed in de gaten, zien zij of de deelnemers de oefening juist uitvoeren en geven zij waar nodig aanpassingen.

Ook is mijn zoon nu ook aangesloten en met zijn auditieve beperking werd hier absoluut niet moeilijk over gedaan, we hadden zelfs een welkom gevoel. Wij sporten nu 1x per week samen in de groepsles. Door mijn positieve ervaring heb ik ondertussen mijn driemaandenabonnement verlengd voor een abonnement voor 1 jaar.”