Strandfoto

De zomer is van start, het mooie weer is op komst en de vakanties zijn geboekt. Je hebt net een abonnement afgesloten voor een goede summerbody, maar terwijl jij op je strandbedje in de zon ligt loopt je abonnement gewoon door. Balen! Gelukkig hebben we daar iets op gevonden.

Sportboddy
Heb je een vriend, vriendin, familielid of misschien zelfs een collega wie gewoon thuisblijft terwijl jij geniet van je vakantie? Dan hebben we goed nieuws. Geef voordat je op vakantie gaat de naam door van de persoon wie op jouw abonnement mag komen sporten geduredende de tijd dat jij weg bent. Op deze manier wordt jouw abonnement optimaal benut en heb je een schrale troost voor de thuisblijvers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *