Inschrijfkosten. We kennen ze allemaal al vervelende bijkomstigheid wanneer je besluit jezelf in te schrijven bij bijvoorbeeld een sportschool. Overal verschillen de bedragen hiervoor, maar waar zijn deze kosten eigenlijk voor? Het woord zegt het al, maar hier zit zoveel meer achter. We vertellen je hier graag wat meer over in deze blog.

Intakegesprek
Wanneer je besluit een proefles te doen reserveren we een plekje voor je op de gewenste dag en tijdstip. Hierbij hoort ook een intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we in kaart wat je doelstellingen en fysieke mogelijkheden zijn door middel van een aantal testen.

Persoonlijk trainingsschema
Na het inschrijven krijg je op basis van het intakegesprek een persoonlijk trainingsschema. Dit schema kun je gebruiken iedere keer wanneer je komt trainen zodat je precies weet wat je moet doen om progressie te boeken. Iedere acht weken kunnen we dit schema voor je aanpassen op basis van je voortgang en wensen.

Inschrijving in ons online sport platform
Wanneer je besluit bij ons te sporten krijg je ook toegang tot Virtuagym, ons online sport platform. Op deze manier kun je jezelf inschrijven voor groepslessen, voortgang bijhouden, je voedingsadvies bijhouden en je trainingsschema bekijken.

Inschrijven
Zoals de naam al zegt zijn inschrijfkosten voornamelijk bedoeld voor het inschrijven van jou in ons systeem. Dit houdt in dat we zorgen dat je jouw abonnement kunt betalen op de manier waar je voor gekozen hebt (eenmalig of een maandelijkse incasso), maar ook ontvang je een eigen pasje voor toegang.

Klik hier voor meer informatie over onze prijzen of gebruik onderstaande knop voor het inschrijven voor van een gratis proefles!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *